Ako získať aplikácie bez účtu Google

Obsah

Takto to funguje s Aptoide

Nechcete, aby vás vyhľadával Google? Potom možno budete tiež chcieť ovládať svoje zariadenie Android bez účtu Google? Môžete to urobiť s Aptoide.

Android / nemčina / otvorený zdroj.

Aptoide prevádzkuje svoj vlastný softvérový trh a nemá prístup k službe Google Play. Trh Aptoide nie je uložený na centrálnom serveri. Každý používateľ namiesto toho spravuje svoj vlastný sklad softvéru. Samotná aplikácia Aptoide je open source a slúži aj ako základ pre bezplatné úložisko Android F-Droid.
Aptoide vám umožňuje prehliadať obrovský fond aplikácií pre Android, inštalovať aplikácie a udržiavať ich aktuálne. Ak si chcete aplikáciu Aptoide nainštalovať sami, musíte si ju stiahnuť z webu Aptoide, v službe Google Play sa nenachádza. Musíte tiež aktivovať svoje zariadenie Android, aby bolo možné nainštalovať aplikácie z iných zdrojov ako z Obchodu Google Play.
S Aptoide môžete pohodlne používať telefón s Androidom takmer so všetkými aplikáciami bez toho, aby ste mali účet Google.
Keď spustíte aplikáciu Aptoide, najskôr sa zobrazí stránka so všetkými druhmi aplikácií vrátane reklám. Ak chcete vyhľadať konkrétne aplikácie, klepnite na lupu nižšie a zadajte hľadané slovo. Aplikácie ako DB Navigator, WhatsApp alebo Komoot je možné nainštalovať bez účtu Google.
Pozor: Niektoré pochybné aplikácie sú ponúkané aj v obchode Aptoide a už boli spozorované falzifikáty. Samotný Aptoide označuje renomované aplikácie zeleným symbolom ako „dôveryhodné“. Na aplikácie, ktoré sú označené ako „neznáme“ alebo dokonca na ne upozornia, by ste mali dávať pozor. Ak máte pochybnosti, stiahnite si súbor APK z webovej stránky výrobcu.

Vám pomôže rozvoju miesta, zdieľať stránku s priateľmi

wave wave wave wave wave