Používajte Obchod Google Play bez účtu Google

Obsah

Nechcete, aby vás vyhľadával Google? Potom možno budete tiež chcieť ovládať svoje zariadenie Android bez účtu Google? Funguje to s Yalpom.

Android / nemčina / otvorený zdroj. Yalp pristupuje do Obchodu Google Play a na prihlásenie používa svoj vlastný účet. Váš vlastný účet Google (ak ho máte) je vynechaný. Mobilný telefón s Androidom môžete pohodlne používať so všetkými aplikáciami bez účtu Google.
Yalp si môžete nainštalovať na F-Droid. Ak ešte nemáte F -Droid, nainštalujte si ho - spôsob, akým sa to robí, nájdete nižšie. Otvorte F-Droid, klepnite na zelenú lupu v pravom dolnom rohu, do vyhľadávacieho poľa zadajte „Yalp“ a nainštalujte si aplikáciu.
Keď spustíte Yalp, najskôr sa zobrazí zoznam vašich aplikácií a ponúk na kontrolu aktualizácií. Ak namiesto toho kliknete na lupu, môžete v obchode Google Play hľadať aplikácie. Nájdené aplikácie potom môžete nainštalovať rovnakým spôsobom ako v pôvodnom obchode Playstore a udržiavať ich aktuálne. Účet Google potrebujete iba pre platené aplikácie. Potom to môžete zadať do nastavení Yalpu.
V teste fungovalo bezchybne: Hľadané slovo „bahn“ prinieslo databázový program DB Navigator a jeho inštalácia a používanie bolo jednoduché.
Ak prevádzkujete svoj mobilný telefón s vlastnou pamäťou ROM, ako je LineageOS, môžete sa bez aplikácie Google Apps zaobísť dokonca aj vďaka službe Yalp.
viac k téme

  • Yalp na F-Droid
  • Web projektu Yalp
  • F-Droid: Bezplatné aplikácie pre Android
  • Nehádžte svoje dáta hrdlom dátovej chobotnice

Vám pomôže rozvoju miesta, zdieľať stránku s priateľmi

wave wave wave wave wave