Zobraziť upozornenie na ploche dlhšie

Obsah

Ak chcete predĺžiť čas zobrazovania upozornení na ploche v programe Outlook na maximálne 30 sekúnd, musíte zasiahnuť do registra.

E -mailové možnosti je možné použiť na nastavenie zobrazovania upozornení na ploche až na 30 sekúnd. Ak to chcete urobiť, v programe Outlook do verzie 2007 vyvolajte príkaz „Nástroje, Možnosti, Nastavenia, Možnosti e-mailu, Rozšírené možnosti e-mailu, Nastavenia upozornení na plochu“ alebo príkaz „Súbor, Možnosti, E-mail, Upozornenie na plochu“ Nastavenia „v programe Outlook 2010“.

Ešte dlhší čas zobrazenia môžete dosiahnuť iba zásahom do registra Windows:

  1. Ukončite aplikáciu Outlook.

  2. V systéme Windows XP prejdite na „Štart, Spustiť“, v systéme Windows 7 / Vista kliknite na vyhľadávacie pole v ponuke Štart. Zadajte „regedit“ a stlačením klávesu Enter otvorte editor databázy Registry.

  3. Potom otvorte kľúč „HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ xx.x \ Common \ DesktopAlerts“ („xx.x“ znamená číslo verzie vášho Outlooku); Kľúč je k dispozícii iba vtedy, ak ste v dialógovom okne „Rozšírené možnosti e-mailu“ aktivovali upozornenie na ploche.

  4. V pravom okne dvakrát kliknite na „TimeOn“ a vyberte „Desatinné“.

  5. Zadajte požadované trvanie zobrazenia v milisekundách mínus 3 000 milisekúnd (3 000 je vždy prednastavených). Ak napríklad chcete, aby boli upozornenia viditeľné jednu minútu, zadajte tu „57 000“ milisekúnd.

  6. Zatvorte program regedit a spustite aplikáciu Outlook.

Mimochodom, v dialógovom okne „Nastavenia upozornení na pracovnej ploche“ sa stále zobrazuje iba 30 sekúnd - v dialógovom okne sa už nedá zobraziť nič.

Vám pomôže rozvoju miesta, zdieľať stránku s priateľmi

wave wave wave wave wave