Ako môžem okamžite spustiť Firefox v súkromnom režime?

Vďaka tomuto triku už nikdy nezabudnete surfovať vo Firefoxe v súkromnom režime

Okamžite spustite Firefox v súkromnom režime, aby ste mohli používať súbor SÚKROMNÉ-Na tlačidlo už nie je potrebné klikať. Už vám nehrozí, že po spustení Firefoxu zabudnete kliknúť na súkromný režim.

Inštruktážne video - Mozilla Firefox: Štandardne spustite prehliadač v súkromnom režime

V iba 5 krokoch môžete nastaviť ikonu pre bezpečný štart Firefoxu

Tu vám ukážeme, ako nastaviť novú ikonu na spustenie Firefoxu v súkromnom režime. To znamená, že stále máte možnosť používať Firefox v štandardnom režime. Nový symbol pre „súkromný Firefox“ môžete získať vytvorením nového odkazu:

  1. Pravým tlačidlom myši kliknite na odkaz Firefoxu - t. J. Na symbol FIREFOX na pracovnej ploche Windows - a zvoľte KOPÍROVAŤ.

  2. Presuňte ukazovateľ myši na prázdne miesto na pracovnej ploche systému Windows a kliknite naň pravým tlačidlom myši. V kontextovom menu zvoľte príkaz VLOŽIŤ. Symbol FIREFOX je teraz k dispozícii dvakrát.

  3. Kliknite na nový symbol FIREFOX pravým tlačidlom myši. V kontextovej ponuke vyberte PREJMENOVAŤ. Zmeňte názov ikony Firefoxu na FIREFOXPRIVAT.

  4. Kliknite pravým tlačidlom myši na FIREFOX PRIVATE a zvoľte VLASTNOSTI.

  5. Pridajte štartovací parameter -SÚVISIACI do volania Firefoxu do poľa TARGET a kliknite na tlačidlo OK.

Súkromný režim s klávesovou skratkou

Na spustenie alebo ukončenie súkromného režimu pomocou klávesnice použite kombináciu klávesov [CTRL] + [SHIFT] + [P].

Poznámka: Používajte Firefox v súkromnom režime tak často, ako je to možné. Pri vašom novom symbole SÚKROMIA nie je potrebné žiadne ďalšie kliknutie myšou. Stačí sa uistiť, že kliknete na FIREFOXPRIVAT a nie na FIREFOX, aby ste boli chránení pred sniffermi údajov.

Vám pomôže rozvoju miesta, zdieľať stránku s priateľmi

wave wave wave wave wave