Telekom: Ako si vytvoriť heslo pre e -mail

Obsah

Máte e -mailovú adresu od Telekomu? Končí vaša adresa na Magenta.de alebo T-Online.de? Chcete spravovať svoje e -maily pomocou Thunderbirdu? Tu je riešenie!

Windows + Linux / nemčina / otvorený zdroj. Zákazníci Telekomu, ktorí chcú spravovať svoje e -maily pomocou klasického poštového programu, akým je Thunderbird, potrebujú samostatné heslo. Toto heslo si vytvoríte sami vo svojom účte Telekom.
Ak to chcete urobiť, prihláste sa do zákazníckeho centra Telekom. Stránku s heslami nájdete kliknutím na položku „Služba / Môj účet / Heslá a kódy PIN“. Alebo jednoducho kliknite sem. Potom kliknite na malú ceruzku vpravo vedľa položky „Heslo pre e-mailové programy“. Alebo kliknite sem.
Na rozdiel od očakávaní nie je nasledujúca stránka venovaná iba heslám pre e-maily, ale aj ďalším prístupovým údajom. Posuňte sa nadol, kým v časti „Ďalšie heslá“ nekliknete na položku „Vytvoriť“ a „Heslo pre e-mailové programy“.
Na nasledujúcej stránke zadajte dvakrát svoje heslo a kliknite na „Vytvoriť“. Heslo si vytvorte sami alebo ho vygenerujte pomocou generátora hesiel. Heslo musí mať 8 až 16 znakov a môže pozostávať z písmen, číslic a špeciálnych znakov. Ak vaše heslo spĺňa podmienky, zobrazí sa správa o úspechu so zeleným pozadím.
Teraz môžete k svojim e-mailom T-Online alebo Magenta pristupovať pomocou nového hesla k e-mailu a Thunderbirdu.
Aká je však vaša e-mailová adresa v T-Online? Je to na tej istej stránke vyššie v časti „Vaše používateľské údaje / používateľské meno a heslo / používateľské meno“.
viac k téme

  • Ako nastaviť e -mailovú adresu v programe Thunderbird
  • Tak sa dostanete do svojho používateľského účtu v Telekome

Vám pomôže rozvoju miesta, zdieľať stránku s priateľmi

wave wave wave wave wave