Po spustení programu automaticky otvárať zošity programu Excel

Obsah

Tu je návod, ako nastaviť automatické otváranie a zobrazovanie súborov pri spustení programu Excel

Používate pravidelne tie isté súbory programu Excel a chcete sa uistiť, že Excel tieto zošity automaticky otvára pri každom spustení. Potom presuňte zodpovedajúce zošity do priečinka s automatickým spustením. Všetky súbory v tomto priečinku sa automaticky otvoria po spustení programu Excel. Postupujte takto:

  1. Ako priečinok pri spustení zadajte priečinok, napríklad C: \ Spustiť súbory
  2. Presuňte všetky zošity, ktoré chcete, aby sa Excel automaticky otváral do tohto priečinka.
  3. Spustite Excel.
  4. Zavolajte príkaz MOŽNOSTI. Ak sa chcete dostať do Excelu 2010, kliknite na EXCEL OPTIONS na karte SÚBOR na páse s nástrojmi. V programe Excel 2007 kliknite na okrúhle tlačidlo Office v ľavom hornom rohu okna programu Excel a potom kliknite na položku MOŽNOSTI. V programe Excel 2003 a staršom použite príkaz TOOLS - OPTIONS.
  5. Ak používate Excel 2007 alebo novší, v zobrazenom dialógovom okne kliknite na položku POKROČILÉ. Ak používate Excel až do verzie 2003 vrátane, kliknite na kartu VŠEOBECNE
  6. Do poľa OPEN ALL FILES IN (Excel 2010), OPEN ALL FILES IN (Excel 2007) alebo NAKLADAŤ VŠETKY SÚBORY DO TEJTO ZLOŽKY NA ŠTART (Excel až do verzie 2003 vrátane) zadajte názov priečinka automatického spustenia, t.j. napríklad C: \ spúšťacie súbory.
  7. Zatvorte dialógové okno pomocou tlačidla OK

Po tomto procese sa všetky súbory programu Excel v zadanom priečinku automaticky otvoria pri spustení programu Excel.

Vám pomôže rozvoju miesta, zdieľať stránku s priateľmi

wave wave wave wave wave