Ako je možné znova aktivovať zvukový výstup?

Obsah

Otázka: „Nedávno som mal problém, že zvukový výstup na mojom počítači už nefunguje. Vedľa symbolu reproduktora v pravom dolnom rohu systémovej lišty sa zobrazuje iba červený kríž. Všetky pokusy o zmenu zvuku prostredníctvom aktualizácie ovládača

Odpoveď: Zdá sa, že máte nejaké na prehrávanie zvuku

požadované služby boli deaktivované. Proti tomu sa dá

Vykonáte nasledujúce:

  1. Spustite správu služieb systému Windows 7. Ak to chcete urobiť, zadajte do vyhľadávacieho poľa ponuky Štart systému Windows „services.msc“ a stlačte kláves Enter.
  2. V zozname nájdite službu Multimedia Class Planner. Ak sa nespustil, dvakrát naň kliknite a v nasledujúcom okne kliknite na „Štart“. Nastavte typ spustenia na automatický a zatvorte okno kliknutím na „OK“.
  3. To isté urobte so službami vzdialeného volania procedúr (PRC), vytváraním koncových bodov Windows Audio a nakoniec so službami Windows Audio.

Príležitostne sa môže stať, že pri spustení systému Windows

Zvuková služba zobrazí sa chybové hlásenie. V takom prípade vyvolajte vlastnosti systému Windows Audio, ako je popísané v krokoch 1 a 2, a prepnite na kartu „Prihlásiť sa“. Aktivujte

Vyberte možnosť „Tento účet“ a zadajte ho do textového poľa vedľa neho

NT AUTHORITY \ LocalService. Nezadávajte heslo (!) A zmenu uložte pomocou „OK“. Windows 7 potom môže službu znova spustiť normálne.

Vám pomôže rozvoju miesta, zdieľať stránku s priateľmi

wave wave wave wave wave